Retourneren

Alleen artikelen die niet meer dan 30% afgeprijsd zijn kunnen geruild/geretourneerd worden. Je kunt artikelen binnen 14 dagen na levering in de originele verpakking retour sturen. Het artikel moet voorzien zijn van de originele labels en moet ongedragen/ongewassen zijn. LET OP! Kijk het artikel goed na op gebreken/beschadigingen (dit doen wij uiteraard ook op het moment van inpakken) Na het dragen van de kleding/verwijderen kaartjes kan hier geen aanspraak meer op worden gemaakt. 

Sieraden mogen om hygiënische redenen niet geruild/geretourneerd worden. De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Het bedrag wordt na ontvangst binnen enkele werkdagen aan je teruggestort of gecrediteerd op je Afterpay/Riverty factuur. Komt het orderbedrag na retournering onder de 75 euro, (bv als je 1 artikel houd van minder dan 75 euro) dan brengen wij alsnog 4,95 verzendkosten in rekening voor het heen sturen. Stuur je de hele order retour dan crediteren we uiteraard het hele bedrag.

Ruilen

Je kunt door middel van het sturen van een mail naar info@siezz.nl aangeven als je een artikel wilt ruilen. Schrijf in je mail welk artikel of welke maat je wilt ontvangen. We bevestigen of deze ruiling mogelijk is en laten het eventuele restbedrag/betalingsgegevens weten.

Wijze van retourneren

Stuur vooraf een mail naar info@siezz.nl en meld hierin welk artikel je wenst te retourneren. Voeg aan je pakketje een ingevuld retourformulier toe. Je kan hier het formulier downloaden

Vervolgens kun je het pakket terugsturen naar:

Siezz
Professor van Ginnekenstraat 2
4731 JZ  OUDENBOSCH