Posted on

Wat is jouw favoriete rok?

Rokken zijn niet uit het straatbeeld weg te krijgen. Ze zijn daarom ook dit najaar hipper dan ooit tevoren! Leuk te combineren met een hak of een sneaker en jouw outfit is compleet. Ben je benieuwd wat voor soort rokken er zijn? Lees dan gauw verder en kom erachter welke rok jou het meeste aanspreekt.

Plisse rok YAYA
Je zag deze rokken van de zomer al, maar van het najaar zijn ze ook niet uit jouw garderobe weg te denken: de plisse rok van YAYA. De rok valt tot net boven de knie en daarom als stoer maar ook als chique te dragen. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, mosterdgroen en blauw. En niet te vergeten: je hebt ook gelijk een leuke rok voor het voorjaar.

De kokerrok van Juffrouw Jansen
Hou jij liever van de klassieke rok? Dan zijn de kokerrokken van Juffrouw Jansen perfect voor jou. De naam zegt het al. Het is een kokerrok en die vallen net boven de knie of op de knie. Ideaal als je een etentje hebt of een feestje waarbij je netjes moet. De kokerrokken van Juffrouw Jansen zijn verkrijgbaar in het zwart en jeans.

Studio Anneloes rok
De Studio Anneloes rok is een rok gemaakt van travel kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De rene rok van Studio Anneloes is het bekendste model en is in het blauw en zwart. Door de effen kleur en kokkerrok/model, is het een rok wat altijd makkelijk te combineren is. Ze zijn stoer te dragen door een sneaker of netjes met een hak. Inmiddels zijn er talloze andere combinaties gemaakt van de bekende rok waaronder de Rene Gold skirt, Rene Stripe skirt en Rene check skirt.

De rokken van Studio Anneloes worden altijd zo geproduceerd, dat de kleuren passen bij voorgaande en komende collecties. Studio Anneloes kenmerkt zich door te kijken naar de Nederlandse vrouw en daardoor de perfecte pasvorm te realiseren.

Leatherlook rok
Durf jij een leatherlook rok aan? Een leatherlook rok heeft een minder imago dan de kokerrok. Wat jammer is, want een leatherlook rok kan en is net zo leuk als een kokerrok. Ook de leather look rok is makkelijk te combineren en zowel netjes als stoer te dragen. Door een effenkleur bovenop te doen en het rustig te houden aan de benen, creëer je een hip en netjes effect. Neem de leatherlook rok van Juffrouw Jansen; door de frangels aan de voorkant van de rok, hoeft er geen drukke print op om de outfit compleet te maken.

Benieuwd naar de gehele rokken collectie van YAYA, Juffrouw Jansen en Studio Anneloes? Bekijk ze hier.