Posted on

Brown it is! DE trendkleur van dit najaar is bruin!

Ben jij ook zo’n fan van de kleur bruin? Dan kan je naar hartenlust shoppen dit najaar want de winkels liggen er vol mee.

Bruin is een zogenaamde neutrale kleur. Neutrale kleuren zijn rustig en vormen de basis voor je gaderobe. Je kunt alleen neutrale kleuren dragen of ze combineren met een lichte of sprekende kleur. Of combineer verschillende tinten bruin & beige met bijvoorbeeld een ruit of bloem print.

Kies de juiste kleur bruin. Het is heel belangrijk dat je een bruintint uit kiest die niet te dicht bij je eigen huidskleur ligt. Ga dus voor bruin dat ofwel een stuk lichter of donkerder is dan je huidskleur.

Bruin is een kleur die veel voorkomt in de natuur en is er in veel verschillende tinten. De verschillende tinten worden vaak uitgedrukt in namen uit de natuur: walnootbruin, koffiebruin, kastanjebruin, leembruin, chocoladebruin, kaneelbruin.

Bruin is een oer kleur, de kleur van de aarde.  Deze kleur staat voor standvastigheid, warmte, vertrouwen en harmonie. Bruin is een kleur om bij tot rust te komen. Personen die graag bruin dragen staan stevig met de voeten op de grond en houden niet van poespas.

Wisten je trouwens dat bruin de meest voorkomende oog kleur is!

Nieuwsgierig naar onze bruine collectie? Shop hier al onze bruine items.