Posted on

Florèz jeans de comfortabele perfecte fit

Florèz, opgericht in 2016 in Amsterdam. Floris en Angela droomde van een eigen kledinglabel en hebben deze droom samen met Floris zijn oom Cengiz werkelijkheid laten worden.

Cenzig heeft al 40 jaar ervaring in de fashionindustrie in Istanbul en Amsterdam en heeft zelfs zijn eigen fabriek.

Zijn Turkse achtergrond is de inspiratie voor het logo van Florèz, de tulp. Ooit gaf een Turkse Sultan de Nederlandse koning tulpenbollen en zaden. Hieruit is uiteindelijk een complete tulp industrie ontstaan. De tulp zie je terug in de knopen en sinds kort is deze ook heel klein geborduurd terug te vinden op de jeans.

Florèz gebruikt de nieuwste technieken om de mooiste wassingen te creëren in hun jeans. Hier komt geen water, steen of zand aan te pas. De wassingen worden d.m.v. een lazer in de broek gebrand, dit proces gaat veel sneller en geeft een stoerder effect.

Florèz maakt gebruik van de nieuwste materialen zoals modal en tencel. Door de juiste samenstelling van materialen, krijg je een comfortabele, zachte jeans die perfect in form blijft.

De jeans van Florèz wordt op een eerlijke manier geproduceerd. De broeken hebben een perfecte comfortabele fit en er is een model voor elk figuur!

Neem hier snel een kijkje bij de nieuwste Florez jeans!