Posted on

Een nieuw seizoen een nieuw merk! Inwear

We starten dit zomer seizoen met een nieuw merk Inwear, althans nieuw bij ons in de collectie dan tenminste want ik denk dat bij de meeste vrouwen rond de 40-50 dit een merk is wat ze van een aantal jaar geleden kennen.

Dit Scandinavische merk is opgericht in 1969 in Kopenhagen door de toen 18 jaar oude Niels Martinsen. Inwear werd opgericht als een modelabel voor coole, stadse meisjes met een vrouwelijke en zelfverzekerde uitstraling.

Onveranderd is de ambitie om kleding te maken voor de 30-45-jarige moderne, zelfbewuste vrouw die houdt van een sexy, elegante en urban look. InWear brengt comfortabele, vrouwelijke en betaalbare collecties met oog voor pasvorm en details. De designs zijn van hoge kwaliteit en hebben een internationale stijl met een eigenzinnige twist.

InWear wordt op dit moment in 18 landen verkocht.  Ze brengen 4 collecties per jaar die verspreid zijn over 10 levermomenten, zodat er het hele jaar door nieuwe items in de winkels liggen.

Inwear wisselt binnen de collecties af met mooie basis items en wat gekkere stijlen met leuke prints. Deze mooie mix past precies bij wat wij willen uitstralen bij Siezz. Wij zijn Inwear fan omdat de prijs-kwaliteit verhouding erg goed is.

Neem gauw een kijkje bij onze Inwear collectie.