Posted on

De nieuwste voorjaarstrends voor 2019!

De trendkleuren 

Als je houdt van een kleurtje, kies dan voor geel. Geel wordt nl de grote zomerkleur van 2019. Ik weet dat niet iedereen gecharmeerd is van geel, maar er zijn tegenwoordig zoveel kleuren geel, dat het echt de moeite waard is om geel weer een kans te geven. Of kies anders voor een item met een geel accent. Klik hier voor alle gele items!

Rood, is ook niet weg te denken uit het kleurbeeld van deze zomer. Rood, de kleur van de liefde, passie en energie! Weet je trouwens dat er wetenschappelijk bewezen is dat rode kleding je aantrekkelijker maakt en je er meer energie van krijgt. Dus, waar wachten we nog op? Ga opzoek naar jouw favoriete rode kledingstuk! Klik hier voor alle rode items!

De rok lengte /jurk lengte

Alle knielange rokken en jurken mogen weer de kast in, aankomend voorjaar wordt het mini, midi of zelfs maxi. De maxi lengte is makkelijk als je bennen nog niet veel zon hebben gezien maar je toch geen panty of legging meer aan wilt. De minirok is meestal recht en strak, de midi rok loopt uit of is wijd. Dus kies de lengte waar je je het prettigst in voelt. Klik hier voor al onze rokken/jurken!

Print of effen?

Dé prints voor deze zomer zijn toch nog steeds de dierenprints. Tijger, panter, zebra en slangenprint, ze zijn niet weg te denken uit het modebeeld. Ook in de schoenmode komt deze trend terug. Ben je niet zo van de dierenprints of heb je je kast er al mee volhangen dan zijn de bloemen en ruitprints een leuke aanvulling op je collectie. En natuurlijk hebben wij ook altijd heel veel effen basis items in de collectie van Studio Anneloes en YAYA.

Bekijk hier onze hele collectie.