Posted on

De nieuwste broeken trends voor voorjaar 2019!

De eerste voorjaarsitems komen langzaam onze winkel binnen. Het merk dat het startschot geeft voor de voorjaars/zomercollecties is Studio Anneloes.
Buiten is het nog koud, en we verwachten ook nog wat vorst en sneeuw de komende tijd, maar in gedachten dwalen we in de winkel al af naar zonnige lentedagen. De heldere kleuren uit de collectie van Studio Anneloes, L.O.E.S. en Yaya maken je vrolijk.
Gelukkig zitten er zo vroeg in het seizoen ook nog wat warme vestjes en gebreide topjes bij, die ook al prima nu te dragen zijn. Combineer ze met een mooie jurk uit de wintersale en je kunt beide het hele jaar door dragen!

 

Nieuwe broeken trends voorjaar 2019!

 

De Bootcut broek:

Vorig seizoen zagen we bekende nederlanders al in de bootcut broek rondlopen maar ook wij kunnen er niet meer omheen. Dit seizoen is deze broek, met de oh zo herkenbare wijder uitlopende broekspijpen uit de jaren ’70, back!
Met de bootcut terug in het modebeeld is het kiezen van de juiste broek wel een stuk lastiger geworden want net nu iedereen gewend was aan de strakke vorm van de skinny zijn daar opeens weer de wijde pijpen…

Voor wie is hij geschikt: De bootcut broek sluit nauw aan rond bovenbenen en billen en wordt iets wijder vanaf de knieën tot de enkels. Deze broeken maken je benen net iets langer en de heupen net iets smaller dus deze broek is het mooiste voor wie bredere heupen dan schouders heeft en voor het zandloper figuur. Studio Anneloes heeft de Flair bonded  en de Flair Check in de collectie.

De Flair pants:

Deze broek heeft wijde pijpen en kun je onderverdelen in twee types. Eentje die rond de knieën nog nauw aansluit maar vanaf de knieën tot enkels heel wat wijder wordt. En daarnaast is er de flare die vanaf de heupen al wijd is en naar beneden toe steeds breder wordt. Je benen worden een stuk langer in deze broek dus voor de lange slanke vrouw een erg mooi model maar ben je niet zo groot draag er dan hoge hakken onder en zorg dat de pijp tot op de grond komt dan smokkel je er onopvallend wat centimeters lengte bij. Het wat rechte figuur wordt ronder door dit model en het wat rondere figuur wordt juist meer in evenwicht gebracht door de wijde pijpen. Ik zeg doen deze trend! De Marilyn trouser van Studio Anneloes is een model met wijde pijpen.

De Skinny jeans:

Gelukkig nog niet uit het modebeeld verdwenen: De skinny is een zeer nauw aansluitende broek, deels gemaakt van stretchstof. Voor iedere vrouw met een slank onderlichaam is dit de ideale broek om het accent op je slanke benen te leggen. Ook de vrouwen met een breder onderlichaam kunnen de skinny dragen mits je deze combineert met een top wat je bovenlichaam wat breder maakt voor de balans en draag er wel een hak onder voor wat lengte. Studio Anneloes heeft bv de Margot trouser in de collectie. Deze is er in verschillende kleuren en met en zonder bies. Ga je liever voor Jeans, kijk dan eens bij de collectie van YAYA.