Posted on

De mooiste merken uit de Sale voor haar

Wij vrouwen zijn dol op SALE. We speuren diverse sites af en kunnen uren live shoppen opzoek naar de leukste koopjes. De sale is voor sommige van ons de beste periode van het jaar. En daarom selecteerden we speciaal voor jullie een aantal merken uit de SALE.

De travelkwaliteit van Studio Anneloes

Studio Anneloes is een merk wat je relatief maar weinig is de sale tegenkomt. De travelkwaliteit is door zijn kenmerken “strijkvrij” en “kleurvast” erg populair. Bovendien draagt het materiaal erg comfortabel en kan je er een zakelijke maar ook sportieve look mee creëren. Dus perfect voor de werkende vrouw maar ook voor een dagje thuis met de kids.

Studio Anneloes komt met zo’n 10 collecties per seizoen die in beperkte oplagen geproduceerd worden. Er blijft dus maar weinig over voor de SALE. We hebben soms wat laatste maten afgeprijsd maar daar moet je altijd snel bij zijn.  Klik hier voor onze Studio Anneloes SALE!

Fashion with passion van Label Nick

Label Nick is een Nederlands ontwerp wat zich kenmerkt door collecties bestaande uit tijdloze, stijlvolle items gemaakt van luxe stoffen. Alle kledingstukken worden geproduceerd uit natuurlijke, zachte materialen van goede kwaliteit,
zoals prachtig wol uit Italië en stoffen uit Portugal. De items zijn goed te combineren en
zorgen voor een stevige basis in de garderobe. Nieuwsgierig naar alle Label Nick SALE klik hier!

Juffrouw Jansen, elegant, sexy en een tikje eigenwijs!

In de collectie van Juffrouw Jansen worden voornamelijk  soepele jerseykwaliteiten gebruikt en alle items hebben een perfecte pasvorm, hierdoor scoren ze hoog in draagcomfort. Juffrouw Jansen heeft een voorliefde voor de kleur zwart en flirt daarnaast graag met stippen, strepen en dierenprints. De keuze voor draagbare stoffen met mooie structuren en spannende kleurcombinaties resulteert in uitgebalanceerde collecties. Neem hier gauw een kijkje bij onze Juffrouw Jansen Sale!

Jane Lushka er goed uitzien is je goed voelen

Jane Lushka kent geen complex verhaal of strategie – het is gewoon een mindset ! Heerlijke draagbare stoffen en ontwerpen geïnspireerd door de dagelijkse dingen in het leven. Modellen voor iedere vrouw, voor ieder moment!  Dus neem hier gauw een kijkje bij onze Jane Lushka SALE!

 

WE LOVE SALE! Jij ook? Klik hier voor alle merken in de SALE!