Posted on

Studio Anneloes Poppy Blouse

Blouses zijn tijdloos, makkelijk te dragen en te combineren en past bij iedere kledingstyle. Helemaal de Studio Anneloes poppy blouses. Door het gebruik van travel kwaliteit blijven de blouses altijd mooi zitten en gaat het niet kreuken. Ontdek welke poppy blouse bij jou past!

De animal poppy blouse
Tijger of leopard, ze blijven ook voor dit seizoen nog helemaal in. Ook Studio Anneloes heeft verschillende varianten. De een is meer tijgerprint dan de ander. Voor iedereen is er een tijger of leopard poppy blouse te vinden. Combineer hem op een effen zwarte broek om een chique uitstraling te krijgen of draag hem op een jeans, om het stoerder te maken.

Basic poppy blouse
De poppy blouse van Studio Anneloes is het meest populaire blouse, waardoor dit in alle kleuren verkrijgbaar zijn. Iedere collectie zit een nieuwe kleur bij, dat past bij het seizoen. Voor in het najaar en winter bijvoorbeeld cherise, maar kan ook in het green, blue, deep green etc. Echte basics blouses van Studio Anneloes, die altijd te dragen en te combineren valt.

Andere varianten
De poppy blouse is een populair en standaard blouse. Wil je een iets minder klassieke blouse, dan heeft Studio Anneloes ook andere varianten voor jou. Bijvoorbeeld de Berie Shirt of Lilian shirt. De Veerle Shirt is het nieuwe shirt voor dit moment. Deze is verkrijgbaar in drie kleuren: black, dark blue en oker. Door de strik bovenaan wordt de blouse toch speels en chique om te dragen.

Wil je alle poppy blouses of de andere varianten ontdekken? Bekijk deze dan hier en vind jouw ideale poppy blouse van Studio Anneloes! Of kom langs in onze winkel en wij helpen jou graag met het vinden van de geschikte blouse.

Siezz
Professor van Ginnekenstraat 2
4731 JZ Oudenbosch